YİNE YİNE YENİDEN " AŞK VE GURUR "

Etiketler: ,




Bir zamanlar TRT ekranlarında boy gösteren ve en sonunda çok dilemiş olacağım ki, yine TRT kanalından Pazar günleri gösterilmeye başlayan Aşk ve Gurur adlı dizi… İngiliz edebiyatının klasik eserlerinden olan Aşk ve Gurur, Jane AUSTEN'in kaleme aldığı romandan yola çıkılarak tv. ekranlarında ve sinema salonlarında gösterilmiş olup, oldukça da beğeni toplamıştır. Komedi türünden çok romantik bir aşk ilişkisinin işlendiği filmde, tipik bir İngiliz ailesinin beş kızından biri olan Miss Elizabeth BENNET ile kendini beğenmiş, kibirli ve ukala bir görüntü çizen asil Mr.Fitzwilliam DARCY arasında yaşanan romantik ilişkiyi anlatıyor.
Ben bu diziyi ilk izlediğimde oldukça etkisinde kalmıştım. Genelde her izlediğim dizi veya sinemada böyle olmam ancak romantik filmlere duyduğum ilgiden olsa gerek, sonlarının güzel bir şekilde noktalanmasını isterim. Ve bilmem inanır mısınız ama, aklımdan bu diziyi kim bilir kaç kere geçirmişimdir. Özellikle Colin FİRTH hayranı olarak onu izlemek ayrı bir keyif. Çünkü onun yüzündeki masumiyet ve gözlerindeki ışık filmlere birebir yansıyor ve izleyiciyi kendine bağlıyor. Sonuçta Tanrı’m dileklerimi kabul etmiş olacak ki, geçen hafta bu diziyi ekranda görünce öyle bir sevinç narası atmış olacağım ki, duyan da Türkiye EURO 2008 kupasını almış sayardı herhalde. Bence kaçıranlar için izlenmesi gereken bir dizi diye düşünüyorum ve tekrar izlemek isteyenler için de ikinci bir fırsat…

Bu arada benim gibi Colin FİRTH hayranlarına güzel bir haberim var.

03 EKİM 2008 tarihi itibariyle gösterime girecek olan “Mamma Mia” adlı film. Başrollerini Merly STREEP ve Colin FİRTH’in paylaştığı filmin diğer oyuncuları ise, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård, Julie Walters..
Müzikal, Romantik türde bir film olan Mamma Mia’da; babasının kimliğini keşfetmeyi ümit eden genç bir kız olan Sophie Sheridan’ın öyküsü, ünlü pop grubu Abba’nın hit şarkıları eşliğinde anlatılıyor.

Sophie Sheridan evlenme aşamasına gelmiş genç bir kızdır.

Nikâhtan bir gün öncesinde annesi Donna’nın 20 yıl önce ziyaret ettiği Yunan adalarında yaşadığı geçmişinden üç erkek birden getirir.

MAMMA MİA THE MOVİE

Güzel bir film yine romantik ancak bu sefer müzikal ağırlıklı. Bence seyredilebilecek filmlerin başında geliyor. Vizyona girdiğinde büyük ihtimalle bu filmi ilk izleyenlerden olmak isterim doğrusu. Siz de izlemek istiyorsanız bir tarafa not alın ve unutmayın olur mu !!!


Kadınca Saatler…





0 sizden gelen yorumlar:

Yorum Gönder

/TwitterCounter for @KADINCASAATLER -Womens  Blogs - BlogCatalog Blog Directory/
EkleBunu RSS Ekle Butonu

......